De tijd is weer aangebroken! De aangifte inkomstenbelasting moet ook dit jaar vóór 1 mei ingestuurd zijn naar de Belastingdienst.

help

Vindt u het lastig om de aangifte op te stellen, bijvoorbeeld omdat er dingen zijn veranderd in uw persoonlijke situatie? Wij nemen die zorg graag uit handen. Neemt u gerust contact met ons op via telefoon of e-mail, of kom even binnenlopen!

Op onze site hebben wij een checklist staan waarop u kunt zien wat u moet aanleveren om een juiste aangifte op te stellen.

Uitstel aangifte aanvragen
Wij kunnen ook uitstel voor u aanvragen als u niet vóór 1 mei de gegevens kunt aanleveren. Als u zelf uitstel aanvraagt geldt het uitstel tot 1 september 2017. Als wij uitstel voor u aanvragen, heeft u uitstel voor aangifte doen tot 1 mei 2018. Zo heeft u rustig de tijd om alles bij elkaar te zoeken.

Hulp bij aanvraag zorgtoeslag
Als blijkt uit de aangifte die wij hebben ingevuld dat u recht heeft op zorgtoeslag? Dan vragen wij dit voor u terug. Normaal moet u vóór 1 september 2017 zorgtoeslag aanvragen als u recht heeft op zorgtoeslag 2016, maar dit nog niet hebt ontvangen. Als wij uitstel hebben aangevraagd voor de aangifte inkomstenbelasting (tot 1 mei 2018) geldt dit ook voor de zorgtoeslag. Dan kunnen wij voor u nog de zorgtoeslag terugvragen tot 1 mei 2018.